Din garanti og sikkerhed

Om produkterne

Når du booker mig til at male sjove ansigter til dit event, kan du være helt sikker på, at jeg kun bruger ansigtsmaling af den højeste kvalitet.

Jeg arbejder med følgende kvalitetsmærker:

  • Fab  
  • Superstar     
  • Tag     
  • Paradise
  • Diamond FX
  • Global

Alle produkter er godkendt af EU – European Unio, CSPA- U.S. Consumer Specialty Products Association, FDA – U.S. Food and Drug Administration og Australian Standard. Derfor kan de allerfleste mennesker tåle dem, og det er let at vaske ansigtsmalingen af igen med tempereret vand og sæbe. Udover at jeg selvfølgelig kun bruger de bedste produkter, som er udviklet på bivoks og testet grundigt, tester jeg dem som regel også selv for at være helt sikker på, at de er gode nok, ligesom jeg løbende holder øje med, om nogle af produkterne skulle blive trukket tilbage fra markedet igen.

De få mennesker, der ikke kan tåle mine produkter, er som regel meget allergiske, og skal derfor undgå alle former for ansigtsmaling.

Din garanti

For at sikre kvaliteten

Lever op til mine egne standarder er jeg lige så godt forsikret som en kosmetolog. Det gør, at mine kunder kan få op mod 10 millioner kroner i erstatning, hvis de eller deres børn mod forventning skulle få en parfumeallergi, efter jeg har malet på dem. Forsikringen er netop så høj, fordi en sådan allergi er på livstid. Det siger noget om vigtigheden af at bruge nogle ordentlige produkter, læs også © Handelsbetingelser

Har du flere spørgsmål, er du meget velkommen til at ringe 2299 6808 eller sende mig en mail: tina@colorfulfaces.dk

Kvalitets produkter