Ansigtsmaling til erhvervsarrangementer/ firmaarrangementer

Når børnene hygger sig

Kan du få en grundigere samtale med forældrene, uanset om du holder åbent hus i din forretning eller gerne vil have de besøgende til at blive i længere tid på museet, til byfesten eller foreningens jule © Traditionen arrangementer.

Prisen for en ansigtsmaler er hurtigt tjent ind, når de voksne har ro på og ikke bliver forstyrret af børn, der vil videre. For hvorfor skulle børnene det, når de hygger sig?

Samtidig kan børnene hive deres forældre med hen til din forretning eller event, hvis de ser, at de andre børn kommer ud derfra med sjove ansigter.

Læs hvordan bookinger og arrangementer foregår her © Booking og planlægning

Garanti for ansigtsmaling af høj kvalitet

I sin tid begyndte

Mit arbejde med ansigtsmaling , fordi mine børn flere gange var kommet hjem fra arrangementer med dårlig makeup i ansigtet. Makeup, der:

  • nemt blev tværet ud
  • var svær at vaske af
  • gav udslet

Og jeg tænkte, at det ikke kunne være rigtigt. Derfor satte jeg mig grundigt ind i de produkter, der var på markedet og bruger i dag kun kvalitetsmakeup af bivoks, som du nemt kan vaske af med vand og sæbe. 

Du kan læse mere om min baggrund, og hvordan jeg kan sikre en oplevelse af høj kvalitet her © Min Uddannelse.

Tryk på billederne for at se dem ordentligt.

fullsizeoutput_3c69.jpeg Halloween - Ansigtsmaling Erhvervarrangement - Ansigtsmaling fullsizeoutput_3c68.jpeg Erhvervarrangement - Ansigtsmaling Erhvervarrangement - Ansigtsmaling Erhvervarrangement - Ansigtsmaling fullsizeoutput_3b93.jpeg Erhvervarrangement - Ansigtsmaling fullsizeoutput_3c65.jpeg Erhvervarrangement - Ansigtsmaling fullsizeoutput_3c64.jpeg